Ozonlu yağ

Bugün dünyada pek çok Ozon Terapi merkezlerinde kullanılmakta olan bu yağ pek çok hastalığın tedavisinde yardımcı unsur olarak kullanılmaktadır. Hastalıkların yanı sıra estetik ve kozmetik sektöründe de pek çok ürünün hammaddesi olarak bu yağdan faydalanılır. Bazı yabancı araştırma firmalarının yapmış olduğu araştırmalar neticesinde bu yağın ;

o3icon.gifCildin Yenilenmesi ve Genç Görünüm
o3icon.gifDeri ve Hücre Canlandırılması ozonlu_yag.jpg
o3icon.gifKuru Ciltler
o3icon.gifYanıklar ve Güneş Yanıkları
o3icon.gifKırışıkların Giderilmesi
o3icon.gifMayasıl ve Egzama
o3icon.gifArı, sivrisinek ve böcek sokmalarında
o3icon.gifSivilcelerde
o3icon.gifMasaj ve Spa Salonlarında ve Kas ağrılarında masaj yaparak
o3icon.gifBayanlarda Sellülit ve Varis tedavisinde
o3icon.gifSedef ve Vitiligo gibi cilt lezyonlarında
o3icon.gifCilt ve tırnak(Onikomikosiz) Mantarlarının tedavisinde
o3icon.gifGrip-Nezle durumlarında burun yoluyla
o3icon.gifAğız Pamukçuklarında,Aft-Uçuk tedavisinde

Hemoroid tedavisinde Kullanımı mevcuttur.

Ozonlu yağ ; extra virgin zeytin yağının rafine edilmesi ve 8 Oz yağın 60 dk.400 mg/h süre ile ozon cihazından Bubbling yapılması ile elde edilir. Bu yağ vücudun her yerine sürülebilmesinin yanı sıra, içilerek, kulak içine, burun içine internal uygulamalarda da kullanılır.

Hiçbir katkı maddesi yoktur. Hiçbir olumsuz yan etkisi yoktur.

Yağı vücudumuzda kullandığımız durumlarda; mümkünse gece yatmadan evvel kullanımı uygundur. Böylece sabaha kadar ozon vücut tarafından emilimine edilecek ve yağ sürülen bölgenin uzunca müddet su ile temasından kaçınılmış olacaktır. Böylece yağın daha etkili bir kullanımı sağlanır.

pdf-iconOzonlu yağ broşürü

DİKKAT:
Lütfen Ozonlu yağı kullanır kullanmaz tekrar buzdolabınızda saklayınız. Kesinlikle dondurucu bölümüne koymayınız.

Ürünümüz Sağlık Bakanlığı Onayı ile üretilmektedir.